Ruud Jansen Horeca Consultancy

Als gespecialiseerd horeca advies bureau helpt Ruud Jansen de gasttevredenheid te vergroten en daarmee de winstmarge te verhogen. Samen met de ondernemer of het management zoomen we in op de inkoop, percentages, personeelsplanning, menu’s en de competenties van medewerkers. Het resulteert in een open en eerlijke samenwerking met maar één doel: meer rendement!

In deze lastige tijd is het belangrijk om kritisch te zijn naar jezelf toe en hiervan te leren. Waar liggen de pijnpunten en waar kan ik verbeteren in mijn bedrijf. En nog belangrijker, dit ook uit te voeren, waardoor het plezier van ondernemen wordt behouden of wordt terug gevonden. Wat kan Jansen voor u betekenen?

Efficiënt inkopen

  • Leveranciers onderhandeling
  • Voorraadbeheersing
  • Keukenpercentage
  • Weet u uw keuken percentage?
  • Welk percentage wilt u bereiken
  • Wat is de derving
  • Gaat de keuken efficiënt om met de producten
  • HACCP

Roosteren

  • Wordt er efficiënt omgegaan met de tijd in de keuken, staat er teveel of misschien te weinig personeel.
  • Heeft de juiste persoon de juiste werktaak.
  • Wat zijn de pieken en dalen in het bedrijf en hoe vul je deze roostertechnisch in.

Communicatie

  • Communicatie zowel in de afdeling zelf als tussen de andere afdelingen.

Menukaart ontwikkeling

Een efficiënt opgestelde kaart geeft ruimte in het keukenpercentage, de arbeidsuren, de bestellingen en de voorwaarden van de leveranciers.

Consultancy

Creatieve en haalbare gerechten

Creativiteit is iets geweldigs en het hoeft geen beperking te zijn in het percentage! Creativiteit met visie is het uitwerken van fantastische gerechten die beperkte (be)handeling nodig hebben, waarvan de inkoopkosten reëel zijn en die de gast verrassen.

Coachen

Wat wil ik, persoonlijk of met mijn bedrijf, weet mijn team wel waar we voor staan? Zoals u ziet zijn er voldoende punten, waarbij Ruud Jansen veel voor u kan betekenen. Graag geeft Jansen u dat professionele, culinaire duwtje in de rug waardoor u gemotiveerd, met plezier en met rendement kunt blijven ondernemen. Uiteraard is integriteit hierbij een vanzelfsprekendheid.