Ruud Jansen en Big Green Egg

De culinarist die al jaren met de Big Green Egg kookt maakt van zijn hobby zijn werk en andersom. Ook is hij van de Rolls Royce onder de barbecues dealer voor Midden Nederland, vanuit het Klaverblad Hoevelaken komt hij dan ook bij u thuis om deze te installeren en demonstraties te geven op de plaats van bestemming. Deze service wordt aangeboden naast de nieuwsbrief met tips en recepten, Eggclusief voor u als gast!

Mogelijkheden

Naast alle disciplines als kok kan Jansen de Big Green Egg van harte aanbevelen bij uw privé catering, pizza kookworkshop voor kinderfeestjes, BGE kookworkshop, in combinatie met een algemene kookworkshop tijdens een event, bedrijfsborrel business event op locatie noem maar op. Dankzij de Big Green Egg op wielen is het Egg overal in te zetten, zelfs de mini kan onder uw afzuigkap in de keuken.

Dealer

Voor mensen die hoge eisen stellen. Mensen die het beste uit zichzelf willen halen en dat ook van hun producten verlangen. Kwaliteit is het beste recept. Als u deze visie onderschrijft, dan past Big Green Egg helemaal bij u. In Nederland is de Big Green Egg nog vrij onbekend. Maar vele professionele koks hebben deze bijzondere en veelzijdige barbecue al ontdekt. Big Green Egg verschilt van de gewone barbecue. Het Big Green Egg-principe is gebaseerd op de 3000 jaar oude Chinese ‘Kamado’. Dit principe is verder verbeterd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Big Green Egg is gemaakt van superieur gebakken, hittebestendig keramiek. Big Green Egg heeft de exclusieve rechten om deze door de NASA ontwikkelde en gepatenteerde methode te gebruiken..

Big Green Egg wonder

Het grootste voordeel van Big Green Egg is dat de aller-lekkerste gerechten erop gemaakt worden. Kenners onderschrijven dit, nu mag Ruud Jansen bij hen aanschuiven voor nieuwe tips en trucs omdat ze zo tevreden waren en er ook een aangeschaft hebben.

De Big Green Egg is de keuze van culinaire genieters! Het hele jaar door!

Interesse?

Maak een afspraak om de modellen te bekijken en te proeven in Ruuds kookatelier te Hoevalaken, waar de Big Green Egg modellen klaar staan voor demonstratie en gebruik.

Big Green Egg

De ‘buitenaardse’ voordelen:

 • Snelle start. Binnen 20 minuten is uw Big Green Egg op temperatuur. Klaar voor gebruik.
 • Bakken, braden, grillen en roken in 1 apparaat!
 • Keramische behuizing zorgt voor een optimale controle en een geleidelijke warmteverdeling zonder ‘hot spots’.
 • Tussentijds bijvullen van kolen is niet nodig, een lading houtskool is voldoende voor 4-6 uur kokkerellen.
 • Koken met de deksel erop is wel zo veilig. Het is de meest kindvriendelijke en veilige barbecue op de markt.
 • Trotseert temperaturen van -20 tot wel 400 graden Celsius.
 • Weer- en windbestendig. Keramiek roest niet.
 • Uniek design. Een sieraad in uw tuin.
 • Limited Life-Time Warranty.
 • De ultieme slow-cooker.
 • Maar bovenal… de Big Green Egg zorgt voor het sappigste vlees en de lekkerste vis die u ooit geproefd heeft.

Fotoalbum

Big Green Egg Modellen Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg Big Green Egg