Master classes met Topkok Ruud Jansen

Een succesvol recept bestaat uit een goed teamwork van ingrediënten. Goed teamwork maakt een succesvol feest. Koken, eten en drinken een avond pure passie en gezelligheid. Een speciale gelegenheid of een vaste kook avond per maand voor privé en business clubs alles kan in overleg op maat gemaakt worden. Locatie in overleg Amersfoort of Spakenburg, in de nabije toekomst zal er een locatie komen in Hoevelaken en Nijkerk. Minimaal 10 personen en maximaal ...dan huren we een extra collega topkok in. Van basis-technieken tot het koken van kreeft, tijdens de sessies zal Ruud Jansen u vele anekdotes vertellen over zijn 25 jarige culinaire loopbaan als topkok. Met een passende presentje, een hoop kennis en praktische tips en trucs gaat u naar huis. Geen van de sessies zijn hetzelfde, vandaar dat er altijd een afspraak zal zijn voor persoonlijke wensen en mogelijkheden en budget.

NIEUW De boer op

Een ultieme culinaire ervaring is het mee inkopen doen. Bijvoorbeeld op een landgoed met het fameuze vleesras in Nijkerk en Ellecom, één van de beste ambachtelijke kaasmakerijen met de zo mooie Jersey koeien in Lunteren, een knoflook farm in Leusden, de visafslag in Spakenburg en de vele biologische boeren die de Eemvallei te bieden heeft. Bij het laatste bezoek zal er met de Big Green Egg gekookt gaan worden in de vorm van een workshop op een locatie waar het genieten is van puur en natuur. Tevens kan er een fotograaf mee om deze bijzondere ervaring vast te leggen. Een dag vol genieten met vrienden, collega’s of zakelijke partners!

Fruits de mer clinics

Ruud Jansen staat al jaren bekend om zijn reputatie op het gebied van schaal-, schelpdieren en vis. Passie is zijn uitstraling om met de mooiste ingrediënten van de zee te werken, vandaar dat ook bij u thuis of op de zaak een dynamische Fruits de mer show gegeven kan worden naar uw wensen. Tijdens deze voorstelling maken bezoekers kennis met het leven van krabben, scheermessen, oesters, wulken en dansende coquilles. Deze show staat in het teken van verleiding, kwaliteit en beleving onder het genot van een mooi glas wijn en maakt Ruud Jansen van uw feest een artistiek zeegezicht.

Clinics & Shows

Business events

Begeleiden van een business module van het koken van asperges, het fileren van zalm, roken in de natuur tot een gerecht op de Big Green Egg bereiden. Oesters openen voor bij de borrel, of het maken van een plateau Fruits de Mer aan het strand voor het zeil event … alles is mogelijk. Ruud Jansen, culinarist, maakt graag een afspraak voor uw persoonlijke wensen.

Fotoalbum

Clinics & Shows Clinics & Shows Clinics & Shows Clinics & Shows Clinics & Shows Clinics & Shows Clinics & Shows Clinics & Shows