Een culinaire input in de professionele keuken

Als gespecialiseerd keukenmanager helpt Ruud Jansen u als horeca ondernemer de gasttevredenheid te vergroten en daarmee de winstmarge te verhogen. Samen met de ondernemer en/of management zoomt Jansen in op de inkoop, verkoop, personeelsplanning, HACCP en de aansturing van de competenties van uw medewerkers. Het resulteert in een open en eerlijke samenwerking met maar één doel: meer rendement voor uw onderneming! Maak vrijblijvend een afspraak om dieper in te gaan op wat Jansen kan betekenen voor uw onderneming.

Culinaire ondersteuning in de Food Sector

Ook adviseert Ruud Jansen bedrijven in de voedingssector en retailmarkt. Zijn ervaring en culinaire kennis heeft al vele originele oplossingen, mogelijkheden, ideeën en concepten opgeleverd. Productontwikkeling voor producenten is dan ook een ware uitdaging voor Jansen, receptuur voor voedingsmiddelen, inclusief naam, design of positionering:

  • Fast food: salades, sappen, sandwiches
  • Soup & Noodle concepten (ook Aziatisch georiënteerd)
  • Concepten met aandacht voor herkomst van producten (biologisch, streekproduct)
  • Modern Western (in Nederland; Nieuwe Nederlandse Keuken.)
  • Japans / Thais / Aziatisch; ook fusion-koken is nog niet uit
  • Italiaans; zowel de Italiaanse topkeuken als de snellere varianten
  • Groente - Raw Food
  • Franse keuken (bijvoorbeeld bistro)
  • Steakrestaurants die zich richten op topkwaliteit.
Food Concepts

Fotoalbum

Food Concepts Food ConceptsFood Styling Food Concepts Food Concepts Food Concepts Food Styling Food Concepts Food Concepts Food Concepts Food Concepts Food Concepts Food Concepts Food Concepts Food Concepts Food Concepts Food Concepts Food Concepts Food Concepts Food Concepts Food Concepts Food Concepts Food Concepts Food Concepts